Раскинут уговор "Трајала" и бугарске компаније

Агенција за приватизацију раскинула купопродајни уговор између бугарске компаније "Брикел" и крушевачког "Трајала", који је приватизован 2006. године, сазнаје РТС. "Брикел" је поред "Трајала", купио још 12 предузећа у Србији и у свима је раскинут уговор о приватизацији.

Агенција за приватизацију раскинула је данас купопродајни уговор између бугарске компаније "Брикел" и крушевачке корпорације "Трајал" која запошљава 1.500 радника, сазнаје РТС.

Руководство "Трајала" је о раскиду уговора обавештено дописом који је факсом стигао из Агенције.

Иначе, "Трајал" је приватизован 2006. године тендерском методом, а "Брикел" је преузео 70 одсто акција за 12,5 милиона евра, уз обавезу да у наредних пет година инвестира 25 милиона евра.

"Брикел" је поред "Трајала", купио још 12 предузећа у Србији и у свима је раскинут уговор о приватизацији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи