Дробњак и даље на челу "Путева Србије"

Зоран Дробњак именован за в.д. директора "Путева Србије", одлучила Влада Србије. На том послу Дробњак је од 2007. године.

Влада Србије именовала је Зорана Дробњака за вршиоца дужности генералног директора "Путева Србије", објављено је у најновијем Службеном гласнику.

Дробњак је на челу "Путева Србије" од 2007. године, када га је на ту функцију именовала влада Војислава Коштунице, а од тада су се променили састави три владе.

Њему је претходни мандат вршиоца дужности "Путева Србије" истекао 28. новембра ове године, а пријавио се на конкурс за избор генералног директора тог предузећа.

Тужилаштво за организовани криминал је априла ове године подигло оптужницу против Зорана Дробњака због злоупотребе службеног положаја приликом издавања дозвола за рад предузећу "Нуба инвест".

С њим су оптужени и бивши министар животне средине и просторног планирања Оливер Дулић и његов помоћник Небојша Јањић, а Апелациони суд је ту оптужницу вратио на преиспитивање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи