Признање РТС-у

Радио-телевизији Србије уручена специјална награда "Медиа бизнис партнер 2010". Пословну изузетност РТС-а најбоље препознали и оценили гледаоци, слушаоци и пословни партнери, као и резултати недавних истраживања.

На шеснаестој регионалној додели награда "Бизнис партнер 2010" Радио-телевизији Србије уручена је специјална награда "Медиа бизнис партнер 2010"

У образложењу награде наводи се да су пословну изузетност РТС-а најбоље препознали и оценили гледаоци, слушаоци и пословни партнери, као и резултати недавних истраживања.

Њима је потврђено да је РТС, као јавни сервис, кроз непристрасно и објективно информисање, допринео бољем квалитету живота сваког појединца и друштва у целини.

Награду "Бизнис партнер 2010" за изразиту подршку пословним субјектима у региону, поред РТС-а, добили су и дневни лист "Блиц", недељниок "Економист медиа гроуп" и магазин "Профит".

Ове године по први пут додељена је и посебна награда "Бест партнер 2010" на основу гласова овогодишњих лауреата, а добитник тог признања је грађевинско предузеће "Напред" из Београда.

Специјалне награде

Додељено је и пет специјалних награда и то "Телекому Србија", као компанији која је показала највећи степен друштвене одговорности и бриге о локалној заједници, затим јавном предузећу "Србија шуме" за показивање изузетне еколошке свести и бригу о заштити животне средине и Нафтној индустрији Србије (НИС) за успешно увођење и примену међународних стандарда у коорпоративном управљању.

Награду "Бизнис партнер 2010" добиле су 24 најбоље компаније из различитих делатности које су регистроване на територији Србије.

Међу добитницима награде су и Светска банка за посебан допринос стабилизацији пословне климе и развоју пословне сарадње у региону и Економском факултету Суботица за изразит допринос едукацији и усавршавању знања и вештина менаџера у региону.

Награду "Регионални бизнис партнер 2010" добило је и 10 компанија, и то по једна најбоља из сваке од земаља региона.

Директор "Мас медиа интернешнл" Миливоје Радовановић подсетио је да та компанија награду "Бизнис партнер" додељује већ 16 година и истакао да је она временом постала престижно пословно и јавно признање у региону.

Радовановић је најавио да ће 2011. године та награда бити проширена и на регион централне и источне Европе.

Радовановић је напоменуо да је награда специфична по томе што компаније саме бирају и оцењују своје пословне партнере за које сматрају да испуњавају 10 постављених критеријума.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи