Стање повређене Београђанке стабилно

Београђанка које је јуче тешко повређена у саобраћајној несрећи у центру града, добро се осећа и њено стање је стабилно.

Здравствено стање С. Н. (37), која је јуче тешко повређена у саобраћајној несрећи у центру Београду док је стајала са своје двоје мале деце на пешачком прелазу, је стабилно и она није у животној опасности, речено је данас Танјугу.

С. Н. је свесна, комуникативна и тренутно се налази у просторији "Шок Б", а биће пребачена на ортопедско одељење Ургентног центра.

Тешко повређеној жени је ампутирана нога, рекао је портпарол Клиничог центра Србије Драго Јовановић, наводећи да је њено стање стабилно, али да не може да даје дугорочне прогнозе и да је том приликом било и лакше повређених, међу којима су и њено двоје мале деце.

Деца су пребачена у Институт за мајку и дете, а од осталих повређених у тој несрећи једна женска особа Н. П. (38) је задржана на неурохируршком одељењу, док су три лица већ отпуштена кући.

Саобраћајна несрећа се догодила у понедељак око 17 часова, када је "фијат стило", који је возио Таковском улицом из правца Булевара краља Александра, ударио у "фијат пунто", који је из Таковске улице намеравао недозвољено да скрене у Улицу Илије Гарашанина.

У покушају да избегне директан судар возач "фијата стило" скренуо је удесно и одбивши се од "пунта", улетео на тротоар и тешко повредио мајку, која је са двоје деце стајала код пешачког прелаза.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи