Деца на лечењу због тровања храном

Због повишене температуре и стомачних тегоба у лозничкој болници смештено је седморо малолетних штићеника Дома за незбринуту децу из Бање Ковиљаче. Деца нису животно угрожена. Узроци оболевања се испитују.

У Здравственом центру "Др Миленко Марин" у Лозници лечи се седморо деце са знацима тровања храном.

Реч је о малолетним штићеницима Дома за децу из Бање Ковиљаче, који су, како се претпоставља, у недељу јели хигијенски неисправну храну. Лекару се јавило 30 деце, а седморо је задржано на лечењу.

У току је бактериолошка анализа, а епидимиолошка служба настоји да идентификује извор заразе.

Лекари кажу да су деца са високом температуром, мучнином, повраћањем и дијарејом на Инфективно одељење болнице, примљена на лечење у понедељак и уторак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи