Протест новосадских таксиста

Новосадски таксисти протестовали тражећи од градских власти увођење реда у тој области. Протести ће се наставити и наредних дана.

Удружење новосадских таксиста је данас поново протестовало тражећи од градских власти увођење реда у тој области.

Протест, у којем је учествовало око 500 таксиста, трајао је од 10 до 12 сати, а према речима члана протестног одбора Лазара Бошкова наставиће се наредних дана.

Такси возачи су спором вожњом од Железничке станице до зграде Владе Војводине и Скупштине града, уз стално укључене сирене, ометали саобраћај све док им полиција то није забранила.

"Полиција нам је забранила вожњу, па смо одлучили да у четвртак или петак искажемо своје незадовољство испред полицијске управе Нови Сад. Тражимо од градских власти да уклоне дивље таксисте са новосадских улица, да они који возе најмање 10 године не морају да полажу испит из познавања града, као и да нам се репрограмирају они дугови за које ми нисмо једини кривци", додао је Бошков.

Према његовим речима новосадски таксисти немају ништа против фискалних каса, што им се често импутира, већ желе само да "поштено раде и пристојно живе од свог рада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи