Зелена кафа повучена из продаје

Због сумње да напитак зелена кафа садржи супстанце штетне по здравље, предузеће "Елефант" повукло из продаје тај производ. У продаји остаје исти производ у облику капсула.

Предузеће "Елефант" повукло је из продаје напитак зелена кафа, после писања медија о том производу.

У саопштењу Управног одбора тог предузећа наводи се да на тржишту остаје исти производ у облику капсула који је здравствено и научно испитан.

Такође, у саопштењу се наводи да ће од данас предузеће променити добављача сировине за напитак зелена кафа и да ће од сада све сировине бити набављене из ЕУ, као и да ће, због сигурности, бити испоштовани сви стандарди производње и у Европској унији и у Србији.

У српским медијима протеклих неколико дана објављени су чланци у којима се износе сумње да напитак зелена кафа садржи елементе који су опасни по здравље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи