Раскинут уговор са Љубишом Бухом

Сувласници Факултета за пословну информатику споразумно раскинули уговор са Љубишом Бухом Чуметом о продаји тог факултета. Решен спор са ректором Универзитета "Сингидунум" у Београду.

Један од сувласника Факултета за пословну информатику Небојша Шаркић саопштио је да су сувласници тог факултета споразумно раскинули уговор са Љубишом Бухом о његовој продаји.

Шаркић је у саопштењу рекао да су он и друга два сувласника тог факултета, Милан Стаматовић и Ненад Крсмановић, решили спорове са ректором Универзитета "Сингидунум" у Београду Милованом Станишићем, као и да је то судски регистровано.

"Окончане су све наше претензије и потраживања према Универзитету "Сингидунум" и његовим чланицама", навео је Шаркић у саопштењу, уз напомену да је купопродајни уговор са Бухом склопљен 6. јануара 2009. године и да је раскинут пре два дана.

Шаркић и Стаматовић су се, како су пренели медији, судили са Станишићем тврдећи да их је преварио и преотео им Факултет за пословну информатику који су они основали.

Буха би да уговор није раскинут, према ранијим тврдњама Шаркића и Стаматовића, стекао контролу над Универзитетом "Сингидунум", што је Станишић негирао.

Факултет за пословну информатику је оснивач Универзитета "Сингидунум".

Шаркић и Стаматовић, који су били стопостотни власници Факултета за пословну информатику, тврдили су да су Станишићу поклонили 30 одсто акција када је основан Универизтет "Сингидунум", али да су након тога избрисани са списка власника.

Станишић је тврдио да су Шаркић и Стаматовић исплаћени за свој удео у власништву над тим факултетом, који је оснивач Универзитета "Сингидунум".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи