Оливери Вукосављевић награда ПКС

Новинарка Информативног програма РТС-а Оливера Вукосављевић, добила је награду Привредне коморе за 2009. године за истраживачко новинарство.

Награду Привредне коморе за 2009. годину за истраживачко новинарство добила је новинарка Информативног програма РТС-а Оливера Вукосављевић.

Оливера Вукосављевић је рођена у Шапцу. Новинараством почиње да се бави одмах по завршетку студија 1989. године, најпре као сарадник Зорана Гајића у емисији " Знање имање", потом као један од чланова и покретача редакције телетекста, да би се од 2000. године окренула искључиво пољопривреди и доста често врућим темама из те области.

Од 2002. године Оливера Вукосављевић се посвећује грађевинарству и  заједно са бившим премијером Зораном Ђинђићем и ондашњим министром грађевине Драгослав Шумарцем покреће акцију "Укњижимо Србију" а потом и тему "Заштитимо преварене купце станова". 

За награду ПКС преложили су је сами привредници због истраживачког приступа привредној тематици.

Оливера Вукосављевић  је учествовала у покретању израде катастра непокретности, пратила Сајмове инвестиција у Бечу и Кану и припремала запажене прилоге о свим дешавањима у грађевинарству.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи