Помоћ породици Алексић

Представници Народне канцеларије уручили су породици Наде Алексић у Ћићевцу грађевински материјал за кућу. Самохрана мајка Нада живи са децом у кући без прозора и са оштећеним кровом.

Заменик директора Народне канцеларије председника Републике Србије Дејан Маринковић посетио је, са сарадницима, породицу Наде Алексић у Ћићевцу, којој је Народна канцеларија обезбедила и доставила грађевински материјал за изградњу куће, саопштила је канцеларија.

Алексићева је самохрана мајка, живи са двоје од петоро деце које има, у нехуманим условима, у кући без прозора и оштећеног крова, коју су као нужни смештај добили од Центра за социјални рад.

Ова породица живи од социјалне помоћи и дечијег додатка, што износи 7.500 динара месечно, а Алексићева је и тежак астматичар.

Прилог о породици Алексић емитован је на РТС-у у новембру ове године, после чега је Народна канцеларија предузела одређене мере како би помогла у решавању стамбеног проблема ове породице.

Посети се прикључио и председник општине Ћићевац Златан Кркић који је најавио да ће општина обезбедити извођење радова на кући, наводи се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи