Директор Београдског сајма поднео оставку

После пет година проведених на функцији директора Београдског сајма, Анђелко Трпковић поднео оставку, након што је упознат са одлукама Председништва Српског покрета обнове, странке који га је предложила на то место.

Директор Београдског сајма Анђелко Трпковић, после пет година проведених на тој функцији, поднео је оставку.

"Одлуку сам донео након што сам упознат са одлукама Председништва Српског покрета обнове, чији сам члан, и која ме је на ово место предложила", навео је Трпковић у писаној изјави достављеној Танјугу.

Трпковић је објаснио да се "тим одлукама од именованих и постављених особа очекује да заступају ставове и доследно спроводе одлуке странчких органа".

"С обзиром на то да сам још у јануара 2008. донео одлуку и обавестио руководство странке да се нећу активно бавити страначким радом, сматрам својом обавезом да као именовано лице поднесем оставку", истакао је Трпковић.

Директор Београдског сајма је изузетно задовољан што је Београдски сајам у протеклом периоду повратио углед и реноме најзначајније сајамске куће на Балкану.

"И у овој години која је било изузетно сложена за пословање, Београдски сајам ће забележити раст промета и профит од више од два милиона евра", додао је Трпковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи