Пакетићи за децу без родитеља

Деца без родитељског старања у домовима "Васа Стајић", "Дринка Павловић" и "Моше Пијаде", добили су новогодишње пакетиће са играчкама, одећом и обућом.

Поклоне им је уручила принцеза Катарина Карађорђевић, а помоћ је прикупљена у сарадњи са хуманитарном организацијом Лајфлајн из Чикага.

Директор Завода за васпитање деце и омладине Београд, познатији као дом "Васа Стајић" Драган Роловић захвалио се принцези Катарини што већ шесту годину заредом помаже деци дома да новогодишње и божићне празнике проведу у лепшем амбијенту.

Принцеза Катарина каже да јој је привилегија да помогне деци у Србији и нагласила да деца без родитељског старања никада нису сама, да људи из њене фондације мисле на њих.

Како каже, захваљујући организацији Лајфлајн, њена фондација је успела да обезбеди пакетиће за децу из домова, али ће током ове недеље обрадовати још много малишана, а помоћ ће бити испоручена и болницама.

Домове за незбринуту децу посетиле су и Дона Секулић, чланица борда директора и Џордан Штајгер, амбасадорка организације Лајфлајн Чикаго, које су изразиле спремност и жељу да и будуће наставе са пружањем помоћи онима којима је најпотребнија у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи