Мали: Београд дестинација која не може да се промаши

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да српска престоница полако, али сигурно постаје дестинација која не може да се промаши током новогодишњих празника додајући да никада више људи није било у граду.

"Било је сјајно у претходне две вечери. Имали смо дочек испред Народне скупштине где је прво вече било око 35.000 људи, док је следеће вечери било више од 25.000", рекао је Танјугу Синиша Мали.

Наводећи да у граду има око 1.400 смештајних капацитета, он је истакао да је попуњеност тих капацитета 98 одсто што се никада није десило

Како је рекао, још једанпут се показало да уколико организујете новогодишњи програм на прави начин, можете да очекујете рекордан број туриста.

"На прави начин смо организовали Нову годину. Никада више људи није било у нашем граду. Имамо домаћи за наредну годину", закључио је Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи