Зери: МТС на Косову добија 60.000 мобилних, 74.000 фиксних бројева и 30 антена

Мобилна телефонија Србије je на основу споразума о телекомуникацијама између Косова и Србије од надлежног косовског тела добила 60.000 мобилних и 74.000 фиксних бројева као и локације за постављање 30 антена широм Косова, преноси приштински лист "Зери".

МТС, како наводи Зери, имаће мобилне бројеве 047 од 100-000 до 159-999, док ће фиксни бројеви наставити да буду као и од сада.

У региону Приштине МТС ће имати 14.000 фиксних бројева, у региону Митровице 46.000, Урошевца 6.000 и Гњилана 8.000.

Антене МТС биће постављене на 30 локација и то на северу Митровице, Зубином Потоку, у селу Зупче, Малом Звечану, Курил, Врбовац, Јошаница, Бањска, Лешак, Лепосавић, манастирима Соколица, Девич, Пећкој Патријаршији, Високим Дечанима, Великој Хочи, Грачаници, Ранилугу, Шилову, Доњој Будриги, Штрпцу и Брезовици.

Бројеве, и локације за антене МТС-у доделио је Регулаторни ауторитет за електронске и поштанске комуникације Косова (РАЕПК).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи