Бајкери по десети пут за децу Сремчице

Испред Скупштине града Београда окупило се више од 300 мотоциклиста обучених у одела Деда Мраза који су се упутили ка Установи за децу и младе "Сремчица" како би штићенике ове установе и ове године обрадовали за новогодишње празнике.

Пријатељство између чланова бајкерског клуба "БЈБајкерс" и штићеника дома траје дуго, а ова новогодишња хуманитарна акција организује се десети, јубиларни, пут.

И ове године мотоциклисти бајкерског клуба "БЈБајкерс" штићеницима у Сремчици донели су брижљиво упаковане пакетиће, а деца, која месецима ишчекују бајкере, за њих су припремила адекватан дочек.

"Десет година за редом клуб 'БЈБајкерс' несебично пружа подршку корисницима Установе за децу и младе 'Сремћица' храбрећи их да искораче ка заједници и буду њен део", рекла је директорка Установе Александра Трифковић.

Традиционално, од 2007. године, сваке последње суботе у календарској години чланови клуба "БЈБајкерс", обучени у Деда Мраз одела, окупљају се и одлазе у импресивној, организованој колони мотоцикала до Установе у Сремчици где деци ометеној у менталном развоју додељују новогодишње пакетиће, приређују забавни програм и друже се са њима током читавог дана.

"Само континуирано улагање у све, а нарочито у децу, може да донесе промену и начини друштво бољим. Наш клуб то добро зна и зато ове године десети јубиларни пут донирамо пакетиће деци у Сремчици", рекао је ПР клуба "БЈБикерс" Ненад Вујић.

Клуб "БЈБајкерс" у оквиру своје интернет комуне окупља преко 23.000 регистрованих мотоциклиста, наводи се у саопштењу тог клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи