Београд, полицији уручено 50 нових возила

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најавио је да ће током наредне године бити замењен већи број патролних возила МУП-а. Возила стара десет и више година не могу да испуне све захтеве тог ресора.

Министарство унутрашњих послова наставља са опремањем полиције. Нова возила која уручујемо Полицијској управи за град Београд и криминалистичкој полицији показују да је то тренд који ћемо пратити, јер желимо да наши полицајци буду безбедни, сигурни, да се возе у возилима која су исправна и у којима могу ефикасније да заврше своје задатке, истакао је Небојша Стефановић.

Министар је, приликом предаје 50 нових возила Полицијској управи за град Београд и Управи криминалистичке полиције, рекао да ће опремање полицијских службеника обезбедити грађанима Србије полицију која је ефикасна и која може да испуни све оно што од ње очекују.

Стефановић је нагласио да ће Министарство наставити са набавком и друге опреме за полицију – нових униформи, борбених и оклопних возила и других система који су потребни за ефикаснији рад полиције.

"Обезбедићемо да наши припадници буду боље заштићени балистичким прслуцима, боље опремљени и да техника коју будемо куповали послужи у обрачуну са највећим криминалним групама које делују у читавом нашем региону", закључио је министар полиције, саопштено је из МУП-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи