Уредник "Политике": Петричић је скуп, али настављамо сарадњу

Вршилац дужности главног и одговорног уредника Политике Жарко Ракић каже да је до прекида сарадње с карикатуристом Душаном Петричићем дошло након више безуспешних покушаја уредништва да обезбеди да Петричић своје радове доставља на време.

Жарко Ракић је у саопштењу за Инсајдер подсетио да је Политика до сада објавила више стотина карикатура Душана Петричића.

"Уредништво је, у том периоду, покушавало да обезбеди да Петричић радове доставља на време, у чему није успело", навео је Ракић.

Додао је да ће "кућа Политика наставити скупу сарадњу с овим хонорарним сарадником".

Недељно издање дневног листа Политика данас је изашло са карикатуром новог аутора, након што је тај лист отказао сарадњу Петричићу.

Број коментара 47

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи