"Ер Србија" отказала летове између Београда и Истанбула

Компанија "Ер Србија" саопштила је да је након напада на аеродром "Ататурк" у Истанбулу и његовог затварања отказала данашње летове између Београда и Истанбула (ЈУ552/553).

Из авио-компаније поручују да су у сталном контакту са надлежним институцијама и да пажљиво прате ситуацију, као и да пружа сву могућу помоћ гостима који су имали карте за те летове.

Госте који су имали резервације за те летове саветују да се за додатне информације обрате контакт центру "Ер Србија" на бројеве 0800 111 528 из Србије и +381 11 311 21 23 за позиве из иностранства, или да посете интернет страницу "Eр Србиje".

Најављују и да ће путнике о сутрашњим летовима обавестити када буду имали додатне информације.

Вршилац дужности генералног директора Аеродрома "Никола Тесла" Саша Влаисављевић каже да је безбедносна ситуација на аеродрому редовна и да се сви летови, осим одлазних ка истанбулском аеродрому "Кемал Ататурк", одвијају нормално и у складу са редовним безбедносним процедурама.

"На Аеродрому 'Никола Тесла' функционише интегрисани систем безбедности и у интензивној смо координацији са надлежним државним органима који спроводе мере безбедности", навео је Влаисављевић у саопштењу.

Компанија је изразила саучешће породицама и пријатељима страдалих у синоћњем нападу на аеродрому у Истанбулу.

У нападу тројице бомбаша-самоубица на аеродром "Ататурк" погинуло је 36, а повређено 147 људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи