Пуна сала "Метропола" на тестирању за посао у "Ер Србији"

Честа путовања, добро дружење, рад у тиму, динамичност посла, само су неки од разлога због којих се кандидати пријављују за посао стјуардесе или стјуарда, а нову шансу заинтересовани су добили у "Ер Србији".

У пуној сали хотела "Метропол", кандидате су чекала три стола на којима су остављали своју биографију, али и сан да ће баш они бити изабрани за ново кабинско особље.

Међу њима је и Кристина Недељковић (23), по струци модни дизајнер, којој је ово други пут да се пријављује за посао стјуардесе.

"Волим да радим са људима, па је то један од разлога што сам се пријавила на конкурс. Волим да радим у тиму, а посао је доста динамичан", нагласила је Недељковићева у изјави за Танјуг.

Објашњавајући начин пријаве, Недељковићева је истакла да се у првом кругу од кандидата узима биографија, док се у другом кругу тестира енглески језик.

Јелена Ђорђевић (25) дошла је чак из Париза, у којем је рођена, да се пријави на конкурс, јер каже ништа више не би волела него да ради за српску националну компанију.

Наводи да је често летела на релацији Београд - Париз и да се види колико се компанија променила и побољшала своју услугу.

Бројни терористички напади у Француској, додаје, мотив су јој да се пресели у Београд и Србију.

"Много је сигурнији и лепши живот у Србији, иако се наш народ стално жали", сматра Ђорђевићева.

Пожељно је да се на разговору за посао кандидаткиња појави у пословном оделу или сукњи са кошуљом, подигнутом косом у реп или пунђу.

Мушкарци би, такође, требали да имају пословно одело, да буду свеже обријани и ошишани.

А да би се заинтересовани пријавио на конкурс "Ер Србије" мора да има средњу школу, да течно говори енглески језик, а пожељно је познавање и других језика.

Траже се и комуникационе вештине, али и одлична лична презентација, стил и имиџ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару