Честитке за Фонетов рођендан

Кабинет председника Србије, премијер Александар Вучић, менаџер града Београда Горан Весићи и начелник Управе Министарства одбране Србије за односе с јавношћу Петар Бошковић честитали су 22. рођендан новинској агенцији Фонет.

"У име својих колега и у своје име, честитам вам годишњицу оснивања Фонета. Надам се да ћемо удруженим снагама успети у циљу да наши суграђани буду потпуно и благовремено информисани", нагласио је заменик шефа Службе председника Србије за сарадњу с медијима Вук Фатић и пожелео све најбоље запосленима у Фонету. 

Председник Владе Србије Александар Вучић упутио је искрене честитке уредништву, новинарима и свим запосленима Новинске агенције Фонет, поводом 22 године постојања.

"Протеклих година стекли сте углед агенције којој се верује, захваљујући независном, објективном и правовременом извештавању јавности о свим најважнијим догађајима у земљи и свету", истиче у честитки Вучић.

"Уверен сам да ћете и убудуће поштовати високе стандарде новинарства", нагласио је Вучић и изразио наду у даљу успешну сарадњу.

И Удружење новинара Србије (УНС) честитало је рођендан агенцији Фонет.

"Срећан 22. рођендан! Желимо вам здравље, срећу и још много професионалних успеха", истиче се у честитки коју су, у име УНС, упитили председница Љиљана Смајловић и генерални секретар Нино Брајовић.

Начелник Управе Министарства одбране Србије за односе с јавношћу, капетан бојног брода, Петар Бошковић такође је честитао Фонету 22. годишњицу рада.

"Као са агенцијом од поверења, која свакодневно професионално и објективно извештава из Србије, региона и света, успешно сарађујемо са Фонетом већ годинама", истакао је у честитки Бошковић.

У очекивању даље сарадње, поручио је Бошковић, желим вам нове професионалне успехе.

"Честитке и најбоље жеље, поводом 22 године рада", наводи се у честитки повереника за нформације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуба Шабића.

Честитку је упутио и градски менаџер Горан Весић. "Желим вам пуно успеха и да наставите да будете тако добри", поручио је Весић. 

Удружени синдикати Србије "Слога" такође су Фонету честитали рођендан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару