"Књаз Милош": Компанија злоупотребљена у политичке сврхе

Компанија "Књаз Милош" демантовала је наводе Левице Србије да је 200 радника те компаније добило отказ и оштро протестовала због тога што је на тај начин злоупотребљена у политичке сврхе.

Информације које је у медије пласирала одређена политичка партија неоправдано су доведене у везу са компанијом која је овим путем злоупотребљена у сврху политичке кампање, наводи се у саопштењу компаније "Књаз Милош".

Додаје се да нико од запослених у компанији није добио отказ.

Левица Србије критиковала је јуче стање у економији земље, окривила за то актуелну власт, питајући да ли ће СНС отпуштеним радницима "Књаза Милоша" из јануарског суфицита обезбедити "голу егзистенцију".

"Након детаљне анализе и процене резултата пословања, определили смо се за унапређење основне делатности - производње", пише у саопштењу.

Такође, као и већина других компанија на тржишту, у циљу побољшања пословања одлучено је да логистику, која није примарна делатност компаније, дугорочно поверимо стратешком партнеру, регионалном лидеру у пружању услуга из области транспорта, складиштења и логистике, наводе у "Књаз Милошу".

"Запосленима је понуђено да под истим условима наставе рад код логистичког партнера компаније", рекла је директорка корпоративних и регулаторних послова компаније "Моји брендови" Светлана Глумац.

Током више од 200 година постојања и успешног пословања Књаз Милош, једна од водећих српских компанија и лидер на тржишту минералних вода, никада није довођен у политичку конотацију, нити је за то било основа, истиче се у саопштењу.

"Као одговорна компанија, 'Књаз Милош' ће наставити са ефикасним пословањем у свим сегментима друштва, државе и локалне заједнице, као и инвестицијама у развој компаније, њених брендова и запослених", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару