Мали: Васић пример пожртвованости запослених у граду

Градоначелник Београда Синиша Мали примио је радника "Београдског водовода и канализације" Мићу Васића, који је учествовао у спасавању приликом пада кабине камиона са возачем на Остружничком мосту и истакао да је његов гест добар пример пожртвованости запослених у комуналном систему града.

Возач дизаличар Васић, који ће бити награђен, пре два дана се нашао на месту несреће до које је дошло због судара два камиона и понудио се представницима полиције да својом дизалицом извуче кабину из Саве и тиме помогне у спасавању.

Градоначелник је у Старом двору поздравио гест радника који већ 20 година ради у том јавном предузећу Града Београда и истакао да његов пример може да послужи као мотивација и другим запосленим радницима у комуналном систему града.

"Ми смо поносни на наше раднике у свим јавним комуналним предузећима, а посебно на оне који храбро и предано раде свој посао и понекад се излажу ризичним ситуацијама. Васић је својевољно понудио помоћ и остао на лицу места дуго након завршетка радног времена. Одлучили смо да га наградимо промоцијом у предузећу, малом новчаном накнадом у складу са могућностима и са седам дана одмора у одмаралишту предузећа у Врњачкој бањи", рекао је Мали.

Градоначелник је казао да то није једини пример пожртвованости наших радника, али да је град одлучио да га награди пошто даје леп пример и подстицај другима.

Мали је истакао да су на овом послу били ангажовани и радници других комуналних предузећа, као што су "Градска чистоћа" и "Београд-пут".

"На нама је да учинимо све да комунални систем добро функционише и да наградимо оне који га унапређују, као и да промовишемо те појединце", рекао је Мали пожелевши Васићу много среће у даљем раду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи