Пријепоље, после невремена стабилно снабдевање струјом

На подручју Прибоја, Нове Вароши и Пријепоља стање у електроенергетској мрежи је стабилизовано.

Поједине трафостанице и водови биће данас прегледани како би се отклонили евентуални недостаци и потврдила исправност, те ће због тога бити искључивани поједини водови и трафостанице у најкраћем могућем временском периоду, саопштио је ЕПС.

Очекује се да до краја дана сви радови буду завршени.

У ноћи између понедељка и уторка олујни ветар довео је до кварова на далеководима и прекида у снабдевању на подручјима Прибоја, Нове Вароши и Пријепоља, а монтерске екипе ЕПС-а брзо су реаговале и  учиниле да што мањи број купаца буде без напона.

Даноноћним радом монтерске екипе успеле су да отклоне кварове и на најнеприступачнијим локацијама, наведено је у саопштењу.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи