Читај ми!

Дечјем селу потребна помоћ око грејања

Уочи грејне сезоне, Дечје село из Сремске Каменице апеловало је за помоћ како би обезбедило грејање за своје штићенике, децу без родитељског старања.

Дечје село је у саопштењу навело да је путем донације успело да обезбеди средства за набавку пећи за грејање биомасом, чиме је уштедело средства потребна за едукацију и образовање штићеника, преноси Бета.

Међутим, за грејање Дечијег села потребно је обезбедити 36 тона биомасе на месечном нивоу, пише у саопштењу.

У Дечјем селу у Сремској Каменици је више од 100 штићеника чији број расте.

"Стање је алармантно, буџетска средства су све мања, те је и грејање објеката у којима живе штићеници доведено у питање, и постоји велика вероватноћа да ће они ове године учити у хладним просторијама", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи