Читај ми!

Одговор РТС-а Бориславу Стефановићу

РТС не мора да пренесе сваку ствар коју у доколици смисли сваки политичар, каже у одговору Програмски колегијум РТС-а потпредседнику ДС-а Бориславу Стефановићу.

Зато што је јавни сервис и брине о јавном интересу, РТС је пренео оригиналну идеју Борислава Стефановића о гађању ове куће јајима. Oбећавамо да ћемо пренети и сам тај догађај јер такве ствари у Србији треба да се виде и да се чују.

То не значи да РТС мора да пренесе сваку ствар коју у доколици смисли сваки политичар. Ми смо ипак јавни сервис. Били смо то и када смо из дана у дан извештавали са барикада које је са косметским Србима држао Борислав Стефановић, због чега су нас "они други" оптуживали да смо "Боркова телевизија".

И тада и данас РТС је телевизија којој грађани Србије највише верују и чија је централна информативна емисија убедљиво најгледанија. Очигледно, грађани верују да ми, ипак, добро процењујемо шта је јавни интерес.

Програмски колегијум РТС-а 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи