Читај ми!

МСП позива грађане да се уздрже од путовања у Тунис

Министарство спољних послова Србије поново је апеловало на грађане да не путују у Тунис због нестабилне безбедносне ситуације. Oне који се тамо већ налазе позива да се пријаве Амбасади Србије како би им, у случају потребе, могла пружити конзуларну заштиту и помоћ.

Услед веома нестабилне безбедносне ситуације и потенцијалне опасности од нових терористичких напада, поново позивамо држављане Републике Србије да се уздрже од путовања у Тунис, саопшило је Министарство, а преноси Танјуг.

Држављанима Србије који се већ налазе у Тунису, сугерише се да, у циљу личне безбедности, максимално појачају мере опреза, поштују услове ванредног стања и да избегавају места масовних окупљања, кретање изван хотела и путовања по земљи у индивидуалној режији, наведено је у саопштењу.

У случају даљег погоршања безбедносне ситуације, туристи који бораве у Тунису морају бити спремни да у најкраћем року напусте Тунис, упозорило је Министарство.

Држављани Србије у Тунису треба, уколико то већ нису учинили, да пријаве адресе и контакт телефоне Амбасади Републике Србије у Тунису, како би им се, у случају даљег погоршања безбедносне ситуације, могла пружити хитна конзуларна помоћ и заштита, наводи министарство.

Адреса Амбасаде Републике Србије у Тунису је: 4, Rue de Liberia, 1002 Tunis-Belvedere, телефони: + 21671/780-624, + 21671/794-626, + 21671/783-057, имејл: amb.serbia@gnet.tn.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи