Читај ми!

"Паркинг сервис" уклонио 59 аутомобила испред сплавова

ЈКП "Паркинг сервис" уклонило је 59 непрописно паркираних аутомобила на шеталишту уз реку и зеленим површинама испред сплавова на Ушћу, саопштено је из тог предузећа.

Како је наведено, у великој акцији током ноћи, међу луксузним аутомобилима које је подигао "паук" нашли су се и БМВ X5, "мерцедес" ц класе, "ланд ровер", "мерцедес ГЛК", "ауди А8", а "Паркинг сервис" је акцију извео у координацији са Интервентном јединицом београдске полиције, Саобраћајном полицијом, Комуналном полицијом и Комуналном инспекцијом.

Директор ЈКП "Паркинг сервис" Андрија Чупковић рекао је да су заједничке акције контроле доказ да се све службе у граду залажу да се очува комунални ред и изразио задовољство што је у свакој следећој акцији све мање уклоњених возила.

Чупковић је апеловао на возаче да не паркирају на зеленим површинама и најавио да ће "зелени паук" наставити са ванредним контролама у свим деловима града.

Директор "Беоком сервиса" Дарко Главаш објаснио је да се таквим координираним акцијама одговара и на велики број захтева које грађани упућују "Беоком сервису" поводом непрописног паркирања, али и да "намерно кршење правила паркирања и уништавање зелених површина нико од надлежних неће толерисати". 

Патроле Комуналне инспекције написале су током ноћи између суботе и недеље 55 прекршајних налога, а Саобраћајна полиција четири налога за уклањање непрописно паркираних возила.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи