Читај ми!

Хостели затварани јер су азилантима наплаћивали више

Градски менаџер Горан Весић изјавио је да су у престоници поједини хостели затварани јер су покушавали да злоупотребе азиланте и да им наплаћују цене много више од регуларних.

Горан Весић је новинарима у Скупштини Београда рекао да се проблем азиланата решава са Комесаријатом за избеглице, али и са ресорним министарствима.

Весић је рекао да су постојали случајеви да се азилантима наплаћују више цене у хостелима, у продавницама, да су им таксисти наплаћивали високе суме.

"Сви људи морају да имају заштиту", рекао је Весић и додао да су надлежни, између осталог, тражили да буду кажњавани таксисти који су желели да преваре азиланте.

Градски менаџер је рекао и да је 173 стана у насељу Камендин опредељено за припаднике МУП-а, те да би ускоро требало да буде расписан конкурс на који ће моћи да се јаве припадници полиције који живе на територији Града Београда.

"После дуго времена, један број станова биће опредељен за припаднике МУП-а. Они неће бити додељивани већ ће припадници полиције моћи да их купе по повољнијим условима", објаснио је Весић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи