Стефановић: Могући пожари, неопходна превенција

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић упозорио је да Србији, према проценама надлежних, током две седмице августа прети опасност од пожара, нагласивши неопходност преузимања свих превентивних мера како би штета била што мања.

Стефановић је на седници Републичког штаба за ванредне ситуације, на којој ће бити формиран и стручно - оперативни тим за превенцију од пожара, нагласио да се све надлежне службе морају добро организовати.

Наводећи да се према проценама надлежних током две седмице у августу могу очекивати пожари, Стефановић је затражио "да ове године сви надлежни буду добро организовани и спрече евентуалне штете или губитке људских живота".

Седници присуствују и министар за ванредне ситуације Велимир Илић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, као и начелник Сектора МУП-а за ванредне ситауције Предраг Марић.

У раду седнице учествују и представници других министартства и надлежних служби које се баве пожарима, али и другим питањима која су у надлежности Републичког штаба за ванредне ситуације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи