Директорка "Водовода" у Панчеву поднела оставку

Директорка панчевачког Водовода Милица Радовановић поднела је оставку пошто су се у Панчеву појавила различита мишљења о исправности воде за пиће током викенда.

Милица Радовановић је напоменула да је то урадила из моралне одговорности и најавила да ће се одазвати сваком судском позиву јер је, како каже, одговорно радила свој посао, пренео је Радио Панчево, наводи Танјуг.

Радовановићева је на конференцији за новинаре у просторијама Демократске странке нагласила "да вода и политика никада не дају добру хемијску реакцију".

"Поднела сам оставку и сматрам да је то морални чин, како бих спречила даље спекулације око квалитета воде и провлачење ЈКП "Водовод и канализација" кроз медије, чиме се несумњиво рушšи углед овог предузећа. И не само предузећа већ и Града", рекла је Радовановићева.

Вода из градског водовода у Панчеву, од 5. до 7. јуна је била хемијски је неисправна, односно није била за пиће али су се потом појавиле сумње да налази нису били исправни.

Градоначелник Панчева Павле Раданов рекао је 7. јуна новинарима да је Град због опречних резултата анализа воде ангажовао три установе - Батут, панчевачки и београдски Завод за јавно здравље да ураде узорковање воде.

Он је рекао да све те три установе, које су 6. јуна узорковале воду на више локација у Панчеву, имају резултате који показују да не постоји повећана концентрација трихалометана у води.

У Панчеву ће сутра бити одржана ванредна седница локалног парламента посвећана водоснабдевању која је сазвана на захтев и власти и опозиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи