Поклон за 35 породица у Крупњу, Ваљеву и Обреновцу

Представници Амбасаде Уједињених Арапских Емирата у Србији, уз подршку Канцеларије за помоћ и обнову поплављених подручја Владе Србије и Канцеларије Програма Уједињених нација за развој (УНДП), уручили су поклоне за усељење у новоизграђене куће после прошлогодишњих поплава свакој од укупно 35 породица у Крупњу, Ваљеву и Обреновцу.

Средства за изградњу нових кућа обезбедила је Фондација Калифа Бин Заједа Ал Нахјана, саопштио је УНДП, преноси Танјуг.

Свакој од 35 породица уручена је и платна картица за куповину намештаја и опреме за новоизграђене куће или друге потребе у вредности од 50 хиљада динара.

Поклон је уручен као завршна акција у оквиру успешно спроведеног пројекта хитне изградње 35 нових кућа у Крупњу, Ваљеву и Обреновцу, чија вредност износи милион евра.

Изградњом укупно 35 типских објеката у три општине од 60, 80 и 100 квадратних метара, обезбеђени су нови домови за породице које броје укупно 150 чланова, наводи се у саопштењу УНДП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи