Читај ми!

Седморо приведених због убиства навијача

Седам особа приведено у Турској на информативни разговор у склопу истраге о убиству навијача Црвене звезде Марка Ивковића. Оформљена два посебна тима за откривање починиоца злочина над српским држављанином.

Турски шеф дипломатије Мевлут Чавушоглу обавестио је српског колегу Ивицу Дачића да турска полиција врши опсежну истрагу о убиству навијача Марка Ивковића у Истанбулу.

Тим поводом је, како каже Чавушоглу, на информативни разговор већ приведено седам особа.

У телефонском разговору, Чавушоглу је Дачићу рекао да ће Србију редовно извештавати о току истраге.

Раније данас, турски министар унутрашњих послова Ефкан Ал обавестио је министра Небојшу Стефановића да је њихова полиција оформила два посебна тима за откривање починиоца злочина над српским држављанином.

Министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић разговарао је са министром унутрашњих послова Републике Турске Ефканом Алом поводом убиства Марка Ивковића у Истанбулу.

Ефкан Ал је рекао Стефановићу и да је турска полиција скинула снимке са 25 сигурносних камера које се налазе у близини места убиства и да се истовремено узимају изјаве особа које би могле да идентификују извршиоца, наводи се у саопштењу МУП-а Србије.

Стефановић је рекао да је, због добрих односа две земље, веома важно да се у најкраћем року приведе правди починилац овог бруталног кривичног дела, јер је то интерес српске јавности и државе.

Захвалио се турском колеги што се лично заинтересовао за случај и истакао да ће се комуникација двојице министара наставити, јер Србија жели да добије све информације које се тичу истраге.

Турски министри су изјавили саучешће породици убијеног Марка Ивковића, као и Републици Србији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару