Вулин: Настављамо да помажемо дому у Извору

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Алексанадр Вулин уручио две тоне конзервиране хране Дому за децу ометену у развоју у селу Извор код Параћина и напоменуо да ће држава наставити да помаже тој установи.

Александар Вулин је посетио Дом за децу ометену у развоју, у манастиру Света Петка Изворска, преноси Танјуг.

"Држва је ту да помогне, наш Центар за социјални рад је носилац пројекта и ми ћемо наравно наставити са сарадњом и гледати да је унапредимо, побољшамо, увећамо. Али нема тих зграда и новца који могу да замене љубав коју сам овде видео", рекао је Вулин.

Поручио је да брига о тој деци не би била могућа без пожртвованог рада монахиња и да ће држава наставити да им помаже.

"Видите да ова деца овде налазе и љубав и пажњу и овде налазе услове на којима свако може да им позавиди... Без огромне љубави сестринства и без огромног самопожртвовања ово једноставно не би било могуће", рекао је Вулин.

О девојчицама са сметњама у развоју, корисницама тог дома брину монахиње.

Донацију Дому за децу ометену у развоју у манастиру Света Петка Изворска донирало је предузеће "Клас Комерц" из Параћина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи