Читај ми!

Због крађе у квару пружни прелаз у Сремчици

Пружни прелаз у улици Стевана Филиповића, у београдском насељу Сремчица, не ради због крађе готово комплетне опреме са прелаза.

"Железнице Србије" су саопштиле да је у протеклих годину дана са овог путног прелаза више пута покрадено дословно све што подразумева један уређај путног прелаза, укључујући и пратећу опрему, преноси Танјуг.

Како се наводи у саопштењу, од опреме није остало готово ништа, а штете на сигнално-сигурносним уређајима због крађа само на овом месту износе више милиона динара.

"Железнице Србије" ће настојати да прелаз што пре оспособе за рад али, како се истиче, то првенствено зависи од обезбеђивања финансијских средстава и спровођења потребних процедура.

Предузеће истиче да безбедност железничког саобраћаја није угрожена, а на путном прелазу "Сремчица" код Железника у овој години није забележен ниједан ванредни догађај.

"Железнице" упозоравају да је због крађа делова и опреме на путним прелазима на српским пругама свакодневно у квару између 15 и 20 путних прелаза.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи