Обреновац, нови домови на новој адреси

Обреновчани којима су домови страдали у поплави треба да добију нове. Око 50 кућа и неколико стамбених зграда биће изграђено у продужетку већ постојећих насеља.

Начелница Одељења за урбанизам у Општини Обреновац Весна Ђоковић каже да се ради о насељу Сава где може да се изгради објекат за колективно становање.

"У насељу Гај 1 могућа је изградња индивидуалних објеката и најрационалније је градити објекте у низу", навела је Ђоковићева.

Председник Општине Обреновац Мирослав Чучковић каже да када су размотрене локације видела се рачуница.

"Потребно је не само да грађанима обезбедимо воду, струју и грејање, већ да могу да иду у школу, да купују робу и да се лече", навео је Чучковић.

Нови дом на новој адреси могао би да добије и неко из насеља "Браћа Југовићи", у којем су све куће биле под водом. До пре три дана, тамо се могло само чамцем.

Због неприступачног терена и уских улица, у насељу "Браћа Југовићи", војска ће од сутра, заједно са осталим службама, уместо механизацијом мештанима помагати ручно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи