Читај ми!

Мариза: Знам да је ваш премијер човек од речи

Португалска фадо дива Мариза каже да је неопходно одржати пажњу међународне јавности када је реч о поплавама које у погодиле грађане Србије.

Мариза се, како каже, сагласила са председником Владе Србије Александром Вучићем да је потребно наставити да се прича о том проблему како би људи помогли Србији.

"Сада сви медији извештавају о поплавама у Србији, али за три месеца то ће бити бајата вест. Морамо наставити да шаљемо позив у помоћ. Ја свакако хоћу. Знам да је ваш премијер човек од речи. Труди се да уради оно што је најбоље за свој народ", рекла је Мариза у интервјуу за Новости.

Чувена певачица је данас по доласку у Београд обишла прихватилишта где је разговарала са људима у жељи да им поручи да је уз њих.

"Били су то потресни разговори јер су ми причали шта су све изгубили. Занимало ме је да ли су се вратили на посао и да ли је деци обезбеђено да се школују. У овом тренутку најважније је да скупе снагу и крену напред. Њихови осмеси на крају нашег разговора дали су ми наду да ће бити тако. Ви сте диван и храбар народ, чак и када патите," рекла је Мариза.

Мариза је данас стигла у Београд како би са Слободаном Тркуљом снимила песму са циљем да помогне угроженима у поплавама.

"Позвао ме је да снимимо песму. Нисам знала о чему се ради, јер португалски медији нису одмах извештавали о поплавама. Три дана касније, вести су нам биле пуне дешавања о поплавама у Србији. Мада ми је турнеја у току, померила сам распоред", рекла је фадо дива.

У песми и споту учествоваће светске звезде које желе да помогну Србији, попут Метропол оркестра из Холандије, Рускиње Пелегаје, гитаристе Дејвида Роудса.

Чувену певачицу по доласку у Београд примио је и премијер Александар Вучић који је након разговора рекао да јој је изузетно захвалан што је имала енергију и вољу и жељу да обиђе поплављена подручја и у Републици Српској и у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару