Читај ми!

Бајкери Деда Мразови даровали децу из "Сремчице"

Бајкери и бајкерке обучени у Деда Мразове поклонили новогодишње пакетиће штићеницима Дома за децу и омладину ометену у развоју. Акција се одржава по седми пут, а ове године је 400 малишана добило поклоне.

У оквиру традиционалне акције, асоцијација мотоциклиста Србије даровала је новогодишње пакетиће штићеницима Дома за децу и омладину ометену у развоју "Сремчица".

Око 400 штићеника добило је пакете на свечаности у ОШ "Краљ Петар Други Карађорђевић", из донације вредне око 550.000 динара, а обезбеђена им је и гардероба.

Мотоциклисти "БЈ Бајкерс" мото-заједнице, њих око 300 обучених у Деда Мразове, након окупљања испред Скупштине града Београда отишли су по штићенике и у обезбеђеној колони довезли се до школе, која је организовала дружење.

Деца из Сремчице су допутовала аутобусима градског саобраћајног предузећа, у колони заједно са бајкерима.

Штићенике дома су поздравили директор школе Петар Полимац, који је и сам бајкер, глумци Светислав Гонцић, Дејан Луткић, као и ђаци школе који су приредили културно-забави програм.

Највећи број Деда Мразева бајкера и бајкерски су из Београда, али су неки за ову прилику дошли и из унутрашњости.

Након заврштека манифестације у школи, бајкери ће вечерас изабрати десет витезова, најплеменитијих људи из својих редова у 2013. години.

Ова акција одржава се седму годину заредом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи