Читај ми!

Мост код Бешке пуштен у саобраћај

После завршене санације без икакве церемоније пуштен у саобраћај стари мост на Дунаву код Бешке. Тиме је поново обезбеђен пуни профил ауто-пута од границе са Мађарском до Београда и лакши проток возила.

Обнова старог моста на Дунаву код Бешке је завршена и мост је, како је пре неколико дана и најавио министар саобраћаја Александар Антић, пуштен у саобраћај, тачно у подне без икакве церемоније.

Са завршетком санације старог моста и рехабилитације приступних путева значајно је подигнут ниво безбедности саобраћаја и омогућено је несметано кретање возила у пуном ауто-путном профилу, од границе са Мађарском до Београда (петље Батајница).

Радове на рехабилитацији успешно је реализовала домаћа фирма "Мостоградња" заједно са фирмом "Војпут"- Суботица. Надзор над завршеним послом обнове моста спровеле су куће "Скот Вилсон", "Мостпројект" и "WCP" из Шведске.

Укупна вредност радова износила је 1,8 милијарди динара.

Старој и оронулој конструкцији моста на Дунаву, савременим материјалима продужена је употребна вредност и тиме је обезбеђено несметано коришћење без већих улагања у наредним деценијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи