Драгица Николић поделила пакетиће

Уочи новогодишњих празника, супруга председника Србије Драгица Николић посетила је основну школу "Сава Јовановић Сирогојно", чији ђаци имају сметње у психофизичком развоју и поделила им пакетиће.

Супрга председника Србије Драгица Николић посетила је, уочи новогодишњих празника, основну школу "Сава Јовановић Сирогојно", чији ђаци имају сметње у психофизичком развоју и том приликом деци поделила пакетиће.

Она је рекла да је на тај начин њена фондација "Драгица Николић" желела да деци врати осмех на лице, а том приликом је и најавила да ће малишани на пролеће добити и врт испред школе у коме ће моћи да се играју и проводе време.

Драгица Николић није крила одушевљење представом коју су јој деца те школе приредила, а она није била једина која је делила поклоне, будући да је од деце добила новогодишњу честитку, коју су они сами направили.

Она је нагласила да је важно да се деци покаже љубав, а да васпитачи и учитељи у овој школи управо то раде и да је то домаћи задатак свим школама.

Учитељица и дефектолог у школи Марија Вуксановић указала је да је за васпитање и образовање деце која имају сметње у развоју потребно много труда и стрпљења, али да је, ипак, најважнија свар љубав која се пружа тој деци, а коју она веома добро виде и осете.

Она је указала да је важно у раду са децом, пре свега, искористити њихове способности и таленте, јер када се дете осећа добро, оно има вољу да пуно тога научи. Како је рекла, због тога се у школи придаје посебна пажња развоју секција.

"Овде расту талентована деца - сјајни певачи, плесачи, глумц, спортисти, прави мали уметници, али за то је потребна љубав, а љубав коју они нама враћају је неизмерна", нагласила је учитељица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи