Полиција реаговала на претње екипи РТС-а

О претњама екипи РТС-а на општини Вождовац, београдска полиција је обавестила Прво основно тужилаштво у Београду. Екипа је у суботу увече снимала прилог о префарбаној уличној расвети и мраку у улици Војводе Степе, а група од десетак младића претила је и ометала снимање.

Београдска полиција обавестила је Прво основно тужилаштво у Београду о претњама екипи Радио-телевизије Србије на општини Вождовац и предузима кораке како би се пронашли одговорни за инцидент, речено је Танјугу у МУП-у.

Полиција је за претње екипи Београдског програма РТС-а на општини Вождовац сазнала из медија, а о инциденту је обавестила Прво основно јавно тужилаштво у Београду, по чијем налогу се даље поступа у циљу откривања починилаца.

Удружење новинара Србије и Независно удружење новинара Србије затражили су од полиције да реагује поводом претњи екипи Београдског програма РТС-а на општини Вождовац.

Екипа Београдске хронке је, наиме, у суботу у улици Војводе Степе у Београду, након пријаве грађана да је ноћу у улици потпуни мрак, снимала прилог о префарбаној јавној расвети.

Новинарској екипи РТС-а група од десетак младића претила је и ометала снимање. Сат времена после снимања екипа РТС-а примила је претећи позив са непознатог броја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи