Читај ми!

Шешељ стабилно после операције

Здравствено стање лидера СРС-а Војислава Шешеља стабилно, након операције тумора на дебелом цреву, рекао његов син Никола Шешељ.

Син лидера радикала Војислава Шешеља, Никола рекао је да је здравствено стање његовог оца стабилно, након операције тумора на дебелом цреву.

Да ли је тумор, који му је оперисан био бенигни или малигни биће познато кроз неколико недеља, после анализа, изјавио је његов син Никола.

Шешељево здравствено стање је стабилно, а изненадна и компликована операција уследила пошто се Шешељ последњих месеци често жалио на тупе болове у доњем стомаку, рекао је син хашког оптуженика са најдужим стажом за франкфуртске Вести.

Како је објаснио, лекари су после првих прегледа посумњали да је реч о тумору, али Шешељу нису ништа рекли све док нису стигли резултати анализа, после чега су му препоручили операцију.

Млађи Шешељ рекао је да се већ неколико пута чуо са оцем, који му је рекао да се, иако је исцрпљен од операције, у којој му је одстрањено 30 сантиметара дебелог црева, осећа добро.

"Јавио ми се са интензивне неге и био је добро расположен. Рекао ми је да су му хирурзи рекли да је операција протекла у најбољем реду, без икаквих проблема што је веома важно када је реч о оваквим интервенцијама", рекао је Никола Шешељ.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи