Читај ми!

Спајање водовода Обреновца и Београда

Обреновачки и београдски водовод биће спојени што ће ће допринети подизању стандарада квалитета живота у градској општини Обреновац, најавио члан Привременог већа Београда Небојша Човић.

Члан Привременог већа Београда Небојша Човић најавио је да ће обреновачки и београдски водовод бити спојени.

Како је рекао, то ће допринети подизању стандарда квалитета живота у градској општини Обреновац.

Човиће је, током обиласка радова на изградњи водоводне мреже у Баљевцу крај Обреновца рекао да Привремено веће Београда покушава да ради што ефикасније и да је успело да деблокира неке послове који су били у заостатку због процедуре.

"Један од тих послова је и изградња водовода у селу Баљевац", рекао је Човић, који је обишао то место заједно са председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем.

Навео је и да је "процедурално проблем отклоњен и да је потписиван уговор између комуналних предузећа из Обреновца и Београда".

"Како би квалитет воде био подједнак у свим деловима града, београдски водовод мора да контролише и да води рачуна и о овом делу Београда", рекао је Човић.

Истакао је да очекује да комплетни радови, укључујући и спајање две водоводне мреже, буду одрађени у задатим роковима, "ако не и пре" и сматра "да су овакви радови поправљање стандарда живљења грађана у овом делу града".

Чучковић је објаснио да је добијена сагласност београдског водовода да се прикључи на њихов вод код Ибарске магистрале, наводи се у саопштењу.

Две водоводне мреже биће повезане у Баљевцу, рок за завршетак радова је 45 радних дана, а грађани Баљевца ће рачуне добијати од обреновачког водовода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи