Нада за Уну Савић

Двогодишња Уна Савић, која болује од најтежег облика леукемије, у среду путује у Франкфурт на терапију. Од успеха лечења зависи да ли ће бити потребна трансплантација коштане сржи, за коју би Унини родитељи морали да прикупе још 300.000 евра.

Уна Савић има само две године и болује од најтежег облика леукемије. У среду путује за Немачку, два месеца примаће терапију у франкфуртској болници, а да ли ће морати да иде на трансплантацију коштане сржи, зависиће од успешности третмана.

Родитељи се надају да после терапије неће бити потребна трансплантација, јер за њу ионако нису скупили довољно новца. Недостаје им још 300.000 евра.

Малена Уна сачекала је екипу РТС-а на вратима свога стана, држећи омиљене играчке. Каже да је тужна, јер неће бити код куће за Нову годину. Од Деда Мраза је тражила да јој испуни само једну жељу, да јој донесе велику лутку.

Пред одлазак у Франкфурт, у дому породице Савић постоји нада, али и забринутост. Стрепе да ли ће терапија бити довољна за Унино излечење. 

Сандра Савић каже да остаје велика неизвесност и страх у случају потребе за трансплантацијом, јер ће онда бити потребно још 300.000 евра.

"Ја овим путем молим људе ако могу да нам помогну да се ова акција настави, да пробамо да скупимо тај новац. У случају да не треба трансплантација, ми ћемо радо тај новац подарити другој деци", апелује Унима мајка Сандра.

Унини родитељи нису у могућности да обезбеди толико новца. Зато су се обратили фирмама, пријатељима и свим људима добре воље.

Динарски рачун: 205-9011005219862-38

Девизни рачун:

SWIFT - BIC: DEUTDEFF

SWIFT - BIC: KOBBRSBG, IBAN/ Account Number:9031019889411 RS 35205903101988941194

Малој Уни можете помоћи и слањем празне СМС поруке на број 2205

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи