Читај ми!

Нови Сад, помоћ за социјално угрожене

Новчана средства за 11 социјално угрожених породица које су се за помоћ обратиле кабинету градоначелника, данас су у Новом Саду уручили градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор Новосадског сајма Драган Лукач.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор Новосадског сајма Драган Лукач уручили су данас новчана средства за 11 социјално угрожених породица које су се за помоћ обратиле кабинету градоначелника.

Вучевић и Лукач су на обележавању градске славе Ђурђиц најавили да ће прослава бити нешто скромнија и да је донета одлука да се новац, уместо за прославу, усмери на помоћ социјално угроженим суграђанима.

Вучевић је, уручујући помоћ, казао да ће Нови Сад увек излазити у сусрет најугроженијима.

"Нажалост, свесни смо да је великом броју људи потребна помоћ, а ми бисмо волели да не постоји потреба за било каквом социјалном помоћи", рекао је Вуцевић.

Он се захвалио директору Новосадског сајма Драгану Лукачу на идеји да се новац уместо на славље усмери на помоћ социјално угроженима, рекавши да је много боље да се некоме помогне него паре потрошити у кафани.

Директор Новосадског сајма Драган Лукач је поновио градоначелникову жељу да буде што мање породица којима је хуманитрна помоћ потребна. Он је казао да је данас уручено по 40 хиљада динара породица из Новог Сада, њих 11, којима су та средства у овом тренутку била најпотребнија.

Радован Травар се захвалио у име свих који су данас примили помоћ рекавши да нико од њих не воли да чека да им неко удели било шта и да би сви волели да имају посао и на тај начин обезбеде издржавање својих породица.

Он је рекао да би волео да се на неки начин одужи граду, па је као идеју изнео предлог да буде позван да чисти снег када то буде потребно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи