Читај ми!

Николић и Вучић честитали Дан гарде и ВОА

Поводом Дана гарде и Дана Војнообавештајне агенције, честитке упутили председник Томислав Николић и министар одбране Александар Вучић.

Председник Србије Томислав Николић честитао је припадницима гардијске јединице 6. мај,  Дан гарде, објављено је на сајту Министарства одбране.

"Настављајући традицију Српске Гвардије, дугу готово пола века, захваљујући знању, искуству и високом професионализму, изградили сте реномирану јединицу која с правом носи епитет елитна", нагласио је Николић.

Савесним и одговорним извршавањем задатака из области обуке, обезбеђења објеката и личности и војног протокола за потребе државног и војног руководства, истакао је Николић, потврђујете да сте важан чинилац у изградњи модерне и функционалне Војске Србије.

Николић је сигуран да ће гардијска јединица и убудуће успешно извршавати задатке из своје надлежности и допринети унапређењу угледа, како Војске, тако и Републике Србије.

"Уз честитке за празник, желим вам да у наредном периоду, са још више успеха, наставите са извршавањем додељених задатака", наводи се у честитки Николића.

Припадницима гардијске јединице честитку је упутио и министар одбране Александар Вучић.

"Професионалним, савесним и одговорним извршавањем задатака и репрезентативним представљањем наше земље и Војске Србије у активностима државног и војног протокола, показали сте да је Гарда реномирана елитна јединица која даје пун допринос јачању угледа како Војске, тако и Републике Србије", нагласио је Вучић.

Он је уверен да ће гардијска јединица и у наредном периоду успешно извршавати све постављене задатке и на тај начин потврдити да је активан чинилац у изградњи савремене и функционалне Војске Србије.

"Честитам вам празник, са жељом да и убудуће постижете запажене резултате у извршавању задатака из ваше надлежности", наводи се у честитки Вучића.

Честитке поводом Дана ВОА 

Ваша вишедеценијска традиција обавезује вас да на искуству прошлости, делујете у садашњости, како би створили заједничку основу за бољу будућност, истакао је председник Србије Томислав Николић у честитки поводом 6.маја, Дана Војнообавештајне агенције.

"Протекла година била је пуна изазова за све нас, али сте својим професионалним радом допринели јачању безбедносно-обавештајног система наше земље и успешно реализовали све поверене задатке у складу са државним интересима и циљевима", истакао је Николић.

Имајући на уму да нас озбиљна искушења очекују и у наредном периоду, нагласио је Николић, од вас се захтева да благовремено спречите могућа стратегијска изненађења и увек будете корак испред у циљу заштите и одбране националних интереса.

Уз честитке за празник, желим вам успехе у унапређењу обавештајних способности и афирмацији ваше Агенције, наводи Николић у честитки објављеној на сајту Министарства одбране.

Током претходне године Војнообавештајна агенција, као носилац обавештајне функције, показала је изузетан ниво професионалности у реализацији поверених задатака и у складу са спољнополитичким и безбедносним приоритетима наше земље, истакао је министар одбране Србије Александар Вучић у честитки поводом 6.маја, Дана ВОА.

Превентивним и правовременим деловањем допринели сте јачању безбедносно-обавештајног система, истакао је Вучић, који је уверен да ће ВОА у наредном периоду ефикасно извршавати овај задатак.

Уз честитке за празник, желим вам нове успехе у даљем раду на јачању безбедности Републике Србије и њених виталних интереса, наводи Вучић на крају честитке објављене на сајту Министарства одбране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару