Читај ми!

Протест због концерта Ане Бекуте

ДСС и Двери протестовале због концерта Ане Бекуте у Горњем Милановцу, јер ће због организације општински буџет бити празнији за око 850.000 динара.

Демократска странка Србије (ДСС) и Двери протестовале су тврдећи да ће из горњемилановачког буџета бити издвојено 840.000 динара за концерт певачице Ане Бекуте поводом Дана устанка у Такову и Дана општине Горњи Милановац.

Концерт ће бити одржан у понедељак, а у одвојеним саопштењима две странке се наводи да ће, осим хонорара за Ану Бекуту, бити плаћено постављање бине, озвучење, расвете и оркестар.

Двери и ДСС су замериле што се о том плаћању нису питали порески обвезници "који једва састављају крај са крајем".

Председница Скупштине општине Јадранка Достанић (СНС) за агенцију Бета је изјавила да је на функцију изабрана пре четири недеље "када је аранжман око прославе Дана општине већ био договорен" тако да не зна детаље уговора.

Председник општине Милисав Мирковић (СПС) рекао је да је спроведен тендер за концерт и да ће део средстава обезбедити и привредна предузећа. На питање колико ће то коштати, одговорио је:"Не желим о томе да говорим".

После концерта Ане Бекуте, 23. априла одржаће се свечана седница Скупштине општине Горњи Милановац, на којој ће бити уручена највиша општинска признања - плакете "Таковски устанак", а међу девет добитника су и министри Милутин Мркоњић и Велимир Илић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи