Читај ми!

Стевановић промотер "фијата 500 л“

Градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић, први је промотер аутомобила "фијат 500 л". Кључеве возила Стевановићу уручио директор "Фијат аутомобила Србија" Антонио Чезаре Ферара.

Верољуб Стевановић, градоначелник Крагујевца први је промотер аутомобила "фијат 500 л", возила које се од прошле године серијски производи у фабрици у том граду. Кључеве возила Стевановићу је уручио директор "Фијат аутомобила Србија" Антонио Чезаре Ферара.

Стевановић каже да је градско Веће донело одлуку, да сви аутомобили које убудуће буде набављала локална самоуправа буду искључиво фијатова возила, а таква препорука, дата је и свим градским предузећима и установама.

"Планирамо да купимо још два аутомобила "500 л" и два "пунта", а до краја године за инспекцијске службе, набавићемо још десет пунта. Фијат има широк програм и такву лепезу аутомобила која могу да задовоље свачије потребе," каже Стевановић и очекује да ће такву одлуку донети и Влада Србије.

Компанија "Фијат" је недавно два возила поклонила и ватерполу клубу "Раднички".

Иначе, серијска производња модела "500 л" почела је половином прошле године и, како је недавно саопштено, у погонима фабрике у Крагујевцу, дневно са монтажних трака силази 500 тих возила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи