Читај ми!

Сто нових пријава ревизора

Државна ревизорска институција поднеће током идуће недеље стотинак нових пријава и започети ревизију у Републичком фонду за пензијско и инвалидско осигурање и у Клиничком центру у Новом Саду.

Државна ревизорска институција поднеће следеће недеље стотинак нових пријава, које се односе на пословање у 2011. години.

Пријаве ће бити поднете против буџетских корисника који нису поштовали, пре свега, Закон о јавним набавкама, Закон о буџетском систему и Закон о рачуноводству и ревизији, прецизира државни ревизор Радослав Сретеновић.

Према његовим речима, ради се о пријавама за прекршај, привредним преступима и део кривичних пријава.

"Пријаве ће бити поднете против одговорних лица у министарствима, у локалним самоуправама, јавним предузећима, у Агенција, затим у здравственим установама, апотекарским установама", рекао је Сретеновић.

Државни ревизор није желео да говори о именима, јер, како је рекао, то може да има утицај на суд и на само покретање поступка.

Државна ревизорска институција током идуће недеље започеће ревизију у Републичком фонду за пензијско и инвалидско осигурање и у Клиничком центру у Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи