Читај ми!

Обијене просторије НДНВ-а

У центру Новог Сада обијене просторије Независног друштва новинара Војводине. Ово је шести неоткривен случај провале у те просторије.

Независно друштво новинара Војводине саопштило је да су им протекле ноћи обијене просторије у Змај Јовиној улици у центру Новог Сада.

У среду око 22 сата такође су обијене и просторија Клуба одборника Скупштине града Новог Сада, који се налази одмах поред канцеларије НДНВ-а.

Провалници су развалили улазна врата, после чега се укључио алармни систем, а како је наведено, из просторија НДНВ-а није ништа однето.

То је већ шести пут да се просторије НДНВ-а налазе на мети провалника, а осим тога у неколико наврата је откидана и табла са натписом удружења.

У саопштењу се наводи да су НДНВ и његови челници већ дуго, а интензивно последњих месец дана, на мети вербалних напада екстремно десничарских организација и појединих медија. Надамо се да ова провала није део те кампање.

НДНВ је и тај напад на просторије, као и раније, пријавио полицији која је обавила увиђај, наводи се у саопштењу уз напомену да ранији провалници нажалост нису били откривени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи