Ђилас: Београд изгубио велику легенду

У телеграму саучешћа градоначелника Драгана Ђиласа поводом смрти новинара Милоја Миће Орловића наводи се да је Београд изгубио велику легенду.

Градоначелник Београда Драган Ђилас упутио је телеграм саучешћа породици преминулог новинара и уредника Радио-телевизије Србије Милоја Миће Орловића.

"Када се својевремено Мића Орловић повукао са малих екрана, Телевизија Београд је остала без једног од својих највећих професионалаца. Његовим јучерашњим одласком, Београд је изгубио велику легенду", наводи се у телеграму саучешћа градоначелника Ђиласа.

"Као градоначелник Београда изражавам саучешће његовој породици. Ми који смо га познавали, памтићемо Мићу по његовој доброти и поштењу, а Београђани и сви који су га годинама гледали на телевизији у разним улогама, по његовој харизми и енергији, али и жељи да своје искуство и знање пренесе млађима", наводи се у телеграму.

"Његов препознатљиви лик и глас, који су деценијама били заштитни знак телевизије, остаће упамћени на овим просторима", каже се у телеграму саучешћа градоначелника Ђиласа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи